Aparthotel Iosefin Residence - Timisoara - Timis
www.OferteTuristice.ro  |  www.CazareTimisoara.ro  |  www.Producatori.ro  |  www.PiataAuto.ro  |  www.Importatori.ro  |  www.CazareArad.ro  |  www.CazareArieseni.info
Cazare Timisoara
Acest site este de vanzare !
 

Cazare Timisoara - Hoteluri Timisoara - Hotel Timisoara - Pensiuni Timisoara - Pensiuni Timisoara

Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Biled
   Cazare Covaci
   Cazare Dumbravita-timisoara
   Cazare Giroc
   Cazare Giroc (2 Km De Timisoara)
   Cazare Mosnita Noua
   Cazare Padureni
   Cazare Remetea Mare
   Cazare Sacalaz
   Cazare Sannicolau Mare
   Cazare Timisoara
   Cazare Zolt
   Imagini Timisoara
   Atractii Turistice
       Vezi şi :
   Cazare Arad
   Hoteluri Arad
   Pensiuni Arad
   Cazare Albac
   Cazare Arieseni
   Cazare Baia Mare
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Bihor
   Cazare Borsa
   Cazare Cluj
   Pensiuni Cluj-Napoca
   Cazare Maramures
   Cazare Moneasa
   Cazare Sapanta
   Cazare Oradea
   Hoteluri Oradea
   Pensiuni Oradea
   Cazare Suceava
   Cazare Praid
   Cazare Salonta
   Cazare Satu Mare
   Cazare Timisoara
   Pensiuni Timisoara
   Cazare Ineu   Parteneri
  Va recomandam :
 
 

CAZARE TIMISOARA - HOTELURI TIMISOARA - PENSIUNI TIMISOARA

CAZARE TIMISOARA - HOTEL TIMISOARA - PENSIUNI TIMISOARA
Pentru cazare in alte locaţii din ţară ,vizitaţi  www.UnitatiDeCazare.ro

Cautare:


 APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4****
Afisari : 2974
Loc : Timisoara, jud. Timis
Piata Mocsonyi-Sinaia,nr. 8, cod 300173
web : http://www.iosefinresidence.ro
0040  *** *** ***
Afisare telefon
 Detalii unitate
Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE 4**** - Timisoara - click aici, pentru marirea pozei   
25 de apartamente in centrul Timisorii  :
- business room-75 euro/zi,
- standard room -65 euro/zi,
- studio-50 euro/zi

              
         
  INFORMATII GENERALE   - TARIFE SUPLIMENTARE

  Adresa: Piata Mocsonyi –Sinaia ,zona Iosefin,Timisoara,Romania

- Cum sa ajungeti la ApartHotel ” Iosefin Residence “ ?

ApartHotel “Iosefin Residence” este situat în Piata Maria imediata in vecinatatea Biserica Sinaia ,accesul este  usor accesibil cu masina  propie  sau mijloacele de transport public .

Acces cu masina propie ,indiferent din ce parte vei intra in oras, trebuie sa observi indicatoarele care te indrepta catre zona centrala.

Acces de la Gara sau Autogara : Fiind dotat cu piata, autogara si  gara ,cartierul Iosefin este situat pe traseele mai multor mijloace de transport in comun care face legatura intre Autogara si Gara cu  centru, dar zona e traversata de mai multe linii de tramvai: 3, 7, 8, 1, 2, dar si de autobuze 32, 33, expres.

Acces de la aeroportul “Traian Vuia “: Timisoara este orasul din vestul Romaniei cu cel mai important aeroport .Pe acest aeroport opereaza toate campanile aeriene din Europa care au curse zilnice.Astfel Timisoara are legaturi cu toate marile orase europene si nu numai .Din aeroport se poate ajunge al Iosefin Residence cu autobus ,care are statie de oprire  la 5 min. de residence .Dar cel mai util este taxi .
Pentru client business asiguram transferul gratuit de la/sau aeroport , gara,etc.

Curs  Banca Italo-Romena  pentru rata de schimb euro sau dolar

Tarife cu servici incluse : cazare 2 pax., mic dejun pt. 2 pax.,parcare ,internet ,informatii si rezervari diverse

Nr. de persoane ce pot fi cazate in apartament intre1-4 persoane

Copii si paturi suplimentare
Gratuit! Toti copiii de la 0 pina la 7 ani, sunt cazati gratuit când sunt folosite paturile existente.
*Un copil între 7 si 14 ani  plateste EUR 7,00 pe noapte de persoana într-un pat suplimentar
*Un  copil peste 14 ani  plateste EUR 15,00 pe noapte de persoana într-un pat suplimentar inclus si mic dejun.
*Una persoana peste 18 ani plateste EUR 17,00 pe noapte de persoana într-un pat suplimentar. inclus si mic dejun.

Locatia strategica  permite sa fie aproape de principalele puncte de interes din Timisoara -  City Centre, Museuri, Old Town,Parcuri ,Shopping Centre, Universitate .

Ø Ce se stie despre istoria Iosefin Residence?

Constructia din secolul XIX iar in anul 1907 apare primul act in care se mentioneaza  mostenirea a acestui imobil. Arhitectura se incadreza cu zona in care au fost ridicate multe alte imobile tot in aceasi perioada.In toata perioada pina in 2006 acest imobil a fost destinat numai locuintelor ,iar la parter existau spatii comerciale, deoarece zona era cea mai dezvoltata zona comerciala a Timisoarei.Proprietarul actual,în 2006, a început renovarea completa, care a durat pana in decembrie 2009.

Ø Ce oportunitati de program se poat oferi ?

Oportunitatilor oferite de ApartHotel “Iosefin Residence “ pentru a va relaxa se adauga si ofertele de relaxare si petrecere a timpului liber din Timisoara.  Va rugam sa contactati personalul nostru si va poate oferi informatii si sugesti pentru  dorintele dumneavoastre.

Usa Residence este deschisa tuturor! Vizitatori locali si straini deopotriva sunt dragi pentru noi. Noi spunem bun venit tuturor !  Oameni de afaceri sau turisti .

Toate apartamentele private sunt legate la linia de telefon, conexiune la internet prin cablu sau wireless .În plus fata de echipamentul tehnic - cum ar fi fax, PC-uri, laptop-uri, secretariat, traducere si servicii de curierat sunt disponibile la cerere catre personalul receptiei. Noi suntem pregatiti pentru serviciile solicitate.

Ø Pentru copii ce se ofera in Residence?

Parintii cu copii care inchiriaza un apartament pot utiliza serviciile noastre. Pentru cei care doresc la cerere si contra cost putem oferi serviciul de baby sitter .

Ø Cum functioneaza receptia ?

Receptia functioneaza 24/24 h. La cerere oferim informatii pentru vizitarea obiectivelor turistice, programe culturale, concerte si spectacole de opera,odata cu transferul, dar toate informatiile sunt destinate sa faciliteze sederea oaspetilor cazati .

Ø Care este capacitatea la Iosefin Residence?

25 apartamente de 1- 4 persoane, care se pot închiria pe termen scurt sau lung.

Ø Detalii  ApartHotel “Iosefin Residence “

25 apartamente (businessroom-55 euro/zi,standard room -45 euro/zi, apartament studio-35 euro/zi) ample cu una si doua camere decorate cu viata, complet echipate si mobilate , incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a /c .

Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul sau cald si fara pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, facând din acesta un loc de lux si de confort pentru afaceri sau vacante.

7 Apartamente pe 73 m² fiecare situate la primul nivel,cu o capacitate de pâna la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie, baie) .

7 Apartamente pe 65m² fiecare situate la al doilea nivel,cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie,baie).

11 Apartamente(4 apartamete+ 7ap.studio )situate la mansarda pe 36,7m² fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire,living-dormitor, salon bucatarie, baie) .

Ø Exista si non smoking rooms?

Da! va rugam sa solicitati la sosire cererea dumneavoastra. Camerele sunt spatioase, luminoase si bine aerisite. Personalul atent va asigura clientilor o atmosfera placuta .

Ø Facilitati ApartHotel “Iosefin Residence”

Receptie24/24h,Lobby,Receptie,SelfBar,Cafenea,SeifDeposit,CameraBagaje, Lift,Gradina Interioara ,Acces pt. persoane cu handicapat ,Brekfast Room,Conference Room.

Ø Activitati  Relaxare

        Cafenea cu stil vienez”Julius Mein”la parterul cladirii,Selfbar in Looby Receptie,Terasa-bar in cadrul gradinii interioare, in curind Restaurantul “Iosefin Mediaval” si Salon Spa”Orhideea” .

Ø Activitati  Business

Conference Romm pentru intilniri diverse, Office amplasate la parterul locatiei ,etc.

Ø Servicii incluse in pret

Curatenie,Utilitati,Internetwireless,Parcare,Securitate,Apel la ora solicitata,Pastrare valori

Comenzi taxi  ,Informatii diverse : culturale,sportive,turistice ,Rezervari diverse  .     

Ø Servicii cu plata

Transfer aeroport,Rent a car ,Spalatorie / Curatatorie,Telefon  intern-international .

Ø Care  politica de anulare a rezervarilor se aplica ?

            Politica de anulare se va adapta la conditiile generale,care contine un acord individual scris

Ø Informatii generale

Pentru inchirierea pe o perioada mai de durata, - pretul de închiriere se stabileste pe baza unui acord individual.

Exista - bucataria  pentru a gati in apartamente ?   Da, cu dotarile necesare - mobilier bucatarie ,vesela, frigider,filtru cafea-ceai, aragaz  toate la sandardul actual .

Experienta Gastronomic,ca acestea sa poata fi garantata  ?  Putem recomanda , rezerva si organiza mese la restaurante traditionale sau cu specific din Timisoara care sunt parteneri cu Iosefin Residence . Dar in curind si in cadrul restaurantului “Iosefin Medival”.

Terapie, Masaj, Pedichiurista, Manichiurista ? Vine la tine! La solicitarea oaspetilor salonul Spa “Orhideea” ofera servicile la apartametele din cadrul IosefinResidence .

Exista o piscina, sala de fitness? Din pacate nu, dar pentru oaspeti putem oferi voucher pentru acces si rezervare la  piscine sau spa & wellness  partener cu Iosefin Residence .
Servicul de curatatorie si spalatorie ?  Avem o relatie contractuala cu o  excelenta  curatatorie pentru orice tip de spalare si curatare 


Acum te afli pe site-ul CazareTimisoara.ro!
Vă rugăm, să amintiti in discutie, că ati găsit informatiile pe site-ul
CazareTimisoara.ro


Cazare timisoara                Pensiuni timisoara
 
 Facilităţi oferite
 
 • RESTAURANT
 • SALĂ DE CONFERINTE
 • AER CONDITIONAT
 • ROOM SERVICE
 • TELEFON
 • FITNESS
 • MAGAZIN
 • SALON MIC DEJUN
 • TELEVIZOR
 • FAX
 • MASAJ
 • SAUNĂ
 • COAFOR/FRIZERIE
 • BAR
 • PARCARE
 • MINIBAR
 • FRIGIDER
 • INTERNET
 • SOLARIUM
 • SPĂLĂTORIE

 • Observaţii :   Facilitati ApartHotel �Iosefin Residence�  Receptie24/24h,LobbyReceptie,SelfBar,SeifDeposit,CameraBagaje, Lift,Gradina Interioara ,Acces pt. persoane cu handicapat ,Brekfast Room,Conference Room.  Curatenie,Utilitati,Internet,Parcare supravegheata video,Securitate,Apel la ora solicitata, Comenzi taxi,Informatii diverse: culturale,sportive,turistice ,Rezervari diverse .  Cafenea cu stil vienez�Julius Mein�la parterul cladirii,Selfbar in Looby Receptie,Terasa-bar in cadrul gradinii interioare, in curind Restaurantul �Iosefin Mediaval� si Salon Spa�Orhideea�  Facilitati Apartament  Locatii ample cu una şi două camere decorate cu viaţă,complet mobilate,bucatarie echipata,baie dotata , incalzire, telefon, TVplasma, radio cu ceas, internet, A/C ,  Servicii cu plata  Transfer aeroport,Rent a car ,Taxi,Spalatorie / Curatatorie,Telefon intern-international
   
   Preţuri
   
   Observaţii :   inclus mic dejun,TVA,taxa hoteliera,reduceri peste 3 zile
  Acceptă cărţi de credit : 
  VISAMASTER CARD

  Alte cărţi de credit acceptate: Maestro
   
   Rezervări online :
  Pentru a avea certitudinea rezervarii va recomandam ca dupa ce ati facut o rezervare prin telefon sa faceti si o rezervare prin email.
          


  Dupa trimiterea rezervarii veti primi si dvs. un email cu numele unitatii si telefonul, ca sa puteti intra in contact direct cu unitatea.
   Pozitia pe harta :
   

    Membrii
  utilizator :  
  parola :  


  Pensiuni Timisoara
  Pensiuni Timisoara

       
   

  Cazare Timisoara - Hoteluri Timisoara - Hotel Timisoara - Pensiuni Timisoara - Pensiune Timisoara

    © www.CazareTimisoara.ro -2010.
  Toate drepturile rezervate.
   
  Developed and Designed by webmaster  
       
     
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.