Pensiunea Cristal Club - Sacalaz - Timis
www.OferteTuristice.ro  |  www.CazareTimisoara.ro  |  www.Producatori.ro  |  www.PiataAuto.ro  |  www.Importatori.ro  |  www.CazareArad.ro  |  www.CazareArieseni.info
Cazare Timisoara
Acest site este de vanzare !
 

Cazare Timisoara - Hoteluri Timisoara - Hotel Timisoara - Pensiuni Timisoara - Pensiuni Timisoara

Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Biled
   Cazare Covaci
   Cazare Dumbravita-timisoara
   Cazare Giroc
   Cazare Giroc (2 Km De Timisoara)
   Cazare Mosnita Noua
   Cazare Padureni
   Cazare Remetea Mare
   Cazare Sacalaz
   Cazare Sannicolau Mare
   Cazare Timisoara
   Cazare Zolt
   Imagini Timisoara
   Atractii Turistice
       Vezi şi :
   Cazare Arad
   Hoteluri Arad
   Pensiuni Arad
   Cazare Albac
   Cazare Arieseni
   Cazare Baia Mare
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Bihor
   Cazare Borsa
   Cazare Cluj
   Pensiuni Cluj-Napoca
   Cazare Maramures
   Cazare Moneasa
   Cazare Sapanta
   Cazare Oradea
   Hoteluri Oradea
   Pensiuni Oradea
   Cazare Suceava
   Cazare Praid
   Cazare Salonta
   Cazare Satu Mare
   Cazare Timisoara
   Pensiuni Timisoara
   Cazare Ineu   Parteneri
  Va recomandam :
 
 

CAZARE TIMISOARA - HOTELURI TIMISOARA - PENSIUNI TIMISOARA

CAZARE TIMISOARA - HOTEL TIMISOARA - PENSIUNI TIMISOARA
Pentru cazare in alte locaţii din ţară ,vizitaţi  www.UnitatiDeCazare.ro

Cautare:


 PENSIUNEA CRISTAL CLUB
Afisari : 6229
Loc : Sacalaz, jud. Timis
Str. Garii nr.1
web : http://www.cristalclub.ro
0256  *** ***
Afisare telefon
Single : 120 LEI
Double : 140 LEI
 Detalii unitate
Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Timisoara - PENSIUNEA CRISTAL CLUB - Sacalaz - click aici, pentru marirea pozei   
- Pensiunea Cristal Club (Pensiune in Sacalaz jud Timis), situata la 6 km distanta de Timisoara. Oferim cazare in Sacalaz (6 km distanta de Timisoara) jud. Timis.Descopera fascinatia spatiului si a relaxarii. Uita de griji, de galagia urbana, de micile suparari si esecuri.
- La Pensiunea Cristal Club, sarbatorim cele sase simturi in fiecare zi, prin tot ce facem. Ospitalitatea, deliciul culinar, lounge, sport - poti alege una sau toate metodele noastre de intretinere a spiritului si a corpului.Pentru prima data, patrunde intr-un univers personal.
- Pensiunea Cristal Club s-a deschis in toamna anului 2007 si este clasificat cu 3 margarete pentru facilitatile de cazare. Terenurile de tenis si fotbal, dotate cu nocturna, piscina si sauna, sala de fitness si locul de joaca pentru copii fac din Cristal Club o destinatie extraordinara pentru toti cei care doresc sa se relaxeze.Cristal Club pune la dispozitia membrilor si vizitatorilor facilitati si programe diversificate atat in zona sporturilor si relaxarii cat si in ceea ce priveste hotelul si restaurantul. Membrilor clubului si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu cald si prietenos.
- Pensiunea Cristal Club a fost contruit pe ideea de confort absolut. Il vei descoperi in camerele invaluite in culori calde, in care pana si mobilierul din lemn masiv respira liniste si relaxare.Il vei gasi in diminetile senine petrecute pe marginea piscinei, la un mic dejun proaspat, in ton cum atmosfera locului.
- Pensiunea Cristal Club dispune de 6 camere duble, 4 camere single, sala de conferinte cu 45 locuri, restaurant cu 60 locuri, terasa cu 50 locuri , loc de joaca pentru copii, precum si o parcare pazita cu 30 locuri Arta culinara a maestrilor bucatari ai Cristal Club transforma o simpla cina sau un pranz obisnuit intr-o aventura a simturilor. Ambientul cald si primitor din restaurant este cadrul in care vei experimenta cele mai apreciate meniuri din Europa, pregatite cu iscusinta, insotite de vinuri rafinate din zone cu renume in vinificatie.Am creat un spatiu perfect pentru impatimitii fotbalului - doua terenuri excelent echipate, cu gazon artificial de inalta calitate. Terenurile invita la savurarea fiecarui minut de joc, pentru ca linistea zonei retrase, departe de agitatia orasului, permite acest lucru.
- Cristal Fotbal Club este locul unde celebram cele mai solide legaturi interumane, prietenia si spiritul de echipa. Potrivit atat pentru dezvoltarea acestora intre amici, cat si intre angajatii unei companii, terenurile noastre sunt motivul perfect de a evada din rutina.Tenisul inseamna in primul rand spatiu. Mai inseamna destindere si placerea absoluta a jocului. Toate acestea, in forma pura, le gasesti la terenurile de tenis Cristal Club. Perfect utilate cu hegemonie evidenta asupra intregului complex, acestea pot determina pana si un incepator sa se simta campion. Ai ajuns intr-un loc unde ai drepturi depline asupra timpului, spatiului si a jocului. Nu iti ramane decat sa gasesti unul sau mai multi parteneri de incredere si meciul poate incepe.

Acum te afli pe site-ul CazareTimisoara.ro!
Vă rugăm, să amintiti in discutie, că ati găsit informatiile pe site-ul
CazareTimisoara.roCazare timisoara                Pensiuni timisoara
 
 Facilităţi oferite
 
 • RESTAURANT
 • SALĂ DE CONFERINTE
 • AER CONDITIONAT
 • TELEFON
 • FITNESS
 • PISCINĂ
 • SALON MIC DEJUN
 • TELEVIZOR
 • FAX
 • SAUNĂ
 • PARCARE
 • FRIGIDER
 • INTERNET
 • SPĂLĂTORIE

 • Observaţii :  Punem la dispozitia clientilor: 6 terenuri de tenis - 25 ron/ora pe zi, 35 ron/ora cu nocturna (zgura , omologate de Federatia Nationala de tenis, nocturna) , 2 terenuri fotbal - 100 ron/ora pe zi , 120 ron / ora cu nocturna (nocturna, iarba artificiala)
   
   Preţuri
   
  Pe CazareTimisoara.ro tarifele sunt reale si sunt actualizate. Pentru a beneficia de tarifele de mai jos
  mentionati in convorbirea cu proprietarul ca ati luat oferta de pe WWW.CAZARETIMISOARA.RO
  Single :  120  LEI
  Double :  140  LEI
   Observaţii :   Mic dejun inclus in pret
  Acceptă cărţi de credit : 
  VISAMASTER CARD
   
   Pozitia pe harta :
   

    Membrii
  utilizator :  
  parola :  


  Pensiuni Timisoara
  Pensiuni Timisoara

       
   

  Cazare Timisoara - Hoteluri Timisoara - Hotel Timisoara - Pensiuni Timisoara - Pensiune Timisoara

    © www.CazareTimisoara.ro -2010.
  Toate drepturile rezervate.
   
  Developed and Designed by webmaster  
       
     
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.